Het medicijn Alpelisib werkt!

Sinds begin dit jaar doe ik mee aan een vijfjarige Alpelisib studie vanuit het Radboudumc. Dit is een medicijn die eigenlijk voor kankerpatienten gebruikt wordt, maar nu ook als experiment voor mensen met een vaatmalformatie veroozaakt door het PIK3CA gen mutatie. En ik kan met voorzichtigheid melden dat uit de eerste resultaten dat het zijn werking doet!

(meer…)

Zwemdiploma A gehaald!

Zo enorm blij en trots!! Want gisteren heb ik binnen een half jaar en 15 zwemlessen mijn zwemdiploma A gehaald. Hiermee is één van mijn grootste wensen uitgekomen! 💦 🥳

Lees de twee blogs op Capido:

Vier weken Alpelisib medicatie

Vandaag was ik weer naar het Radboudumc in Nijmegen voor de maandelijkse controle voor de EPIK-P2 studie. Ik ben nu vier weken bezig met het Alpelisib medicijn en jullie zijn natuurlijk vast heel benieuwd of ik resultaat merk en of ik bijwerkingen heb. Ik zal je in deze blog er alles over vertellen!

(meer…)

Nu écht begonnen met Alpelisib

De vorige blog las ik terug en dacht eigenlijk van ik kan deze blog gewoon kopiëren, want het is hetzelfde gebeurd. ChatGTP maakte er een heel ander verhaaltje van dus ik typ het maar even zelf. Vandaag ben ik teruggekomen uit Nijmegen, want ik heb afgelopen paar dagen in het Radboudumc geweest voor onderzoek en de start met het échte medicijn Alpelisib.

(meer…)

Volg Erwin op Instagram