DNA test in het Radboud UMC

Op 14 oktober 2007 was mijn eerste operatie in Berlijn door Dr. Waner. Inmiddels is het een jaar geleden dat ik na 11 jaar het medische traject in Duitsland gestopt ben. De artsen gaven aan dat ze niet meer zoveel voor mij konden doen. Zelf vond ik het ook wel welletjes geweest na een decennia lang gemiddeld drie operaties per jaar te moeten ondergaan.

(meer…)

Eindelijk betalen met Apple Pay!

Apple fans (onder wie ik) hebben er jaren lang op moeten wachten, maar eindelijk is het sinds deze zomer in Nederland: Apple Pay! Voor degene die niet bekend is met Apple Pay, het is een betaaldienst van Apple waarmee je met je iPhone en Apple Watch kan afrekenen zonder dat je je pinpas of cash geld nodig hebt. En het gaat gewoon via je normale bank.

(meer…)

Reisverslag Torremolinos

Na Ibiza, en rondreis door Italië en Mallorca ging ik dit jaar voor de vierde keer alleen op vakantie naar Torremolinos. Is dat niet saai kun je je afvragen, maar ik ben dat zo gewent dat ik me altijd wel vermaak. Ook al heb ik weinig aanspraak. Het belangrijkste in het hele leven, maar ook zeker als je alleen op reis gaat is dat je een doel hebt. 

(meer…)

Klieren die klieren

Heerlijke he de warme Nederlandse zomer.. of.. toch niet? Helaas is het dit jaar een beetje onstabiel en dat merk ik gelijk aan mijn lymfe aandoening. Nadat een temperatuurverschil plaats vind moet ik enorm oppassen voor tocht en lucht. Want ik vat al heel snel koud waardoor mijn klieren opspelen.

(meer…)

Review: Dyson V7 Animal steelstofzuiger

Makkelijk in gebruik en goede zuigkracht

Telkens als ik enthousiast ben over een product (of helemaal niet) vind ik het leuk om daar een blog/review over te schrijven. Dit deed ik al eerder met Apple producten zoals de Apple Watch en de AirPods, nu schrijf ik een artikel over de steelstofzuiger Dyson V7 Animal.

(meer…)

Tekst naar spraak app Talkie eindelijk beschikbaar voor Android

Eindelijk is het zover. Mijn tekst naar spraak app Talkie is eindelijk beschikbaar voor Android. Het heeft even geduurd, maar ik had hem in eerste instantie voor mijzelf gemaakt in Swift voor de iPhone (iOS), maar wat begon als een hobby project is uitgegroeid tot een waardevolle communicatiehulpmiddel voor mensen die niet (goed) kunnen spreken.

(meer…)

Druk met werken, sporten en werken…

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Dit komt ook omdat ik niks te melden had, maar ook erg druk bezig ben/was met mijn bedrijf en fitness. Er lopen veel opdrachten die ook nog eens vertraging hebben met alle gevolgen van dien. Gelukkig zijn die bijna opgeleverd.

(meer…)

Het intakegesprek in LUMC dat nergens naartoe leiden..

Vandaag had ik een intakegesprek in het LUMC in Leiden. In september heb ik al aangegeven te willen gaan stoppen met de behandelingen, maar er is nog één ding dat écht verbeterd kan worden. En dat is het verwijderen van de canule. Die “wens” is vandaag in Leiden tot het onmogelijke bestempeld..

(meer…)

‘Ik ben er klaar mee’

Het is moeilijk om te zeggen dat dit de laatste operatie was, terwijl het voor mijn gevoel nog lang niet af is. Maar heb het gevoel dat er weer bar weinig is gebeurd en de artsen er ook zich makkelijk vanaf beginnen te maken. Dus heb voor mezelf besloten te stoppen met het traject.

(meer…)

‘He is a becoming surgical junkie’

Deze week ben ik weer voor de zoveelste keer in Eberswalde om een laserbehandeling te ondergaan. Dit moet het slikprobleem van mei doen verhelpen. ’s Zondags had ik het consult en ’s woensdags de operatie. In die tussentijd ben ik naar Berlijn geweest, daar is immers meer te doen dan in het saaie Eberswalde.

(meer…)

Volg Erwin op Instagram