Weer vollop aan het trainen

Geplaatst op 15 maart 2018, 02:37 uur

Inmiddels is het alweer twee weken geleden dat ik de CPAP heb opgehaald en ik heb er nog maar een uurtje of wat mee geslapen. Het gaat gewoon niet. Wanneer ik ga liggen haal ik via de normale weg geen adem dus dan heeft de CPAP ook niet zoveel zin.

Begin mei ga ik naar Eberswalde dan zal er een laser behandeling plaatsvinden. Dit omdat in november wanneer ik er voor het laatst was geconstateerd was dat in mijn keel en luchtpijp opnieuw lymfatische malformatie is opgedoken dat de luchtweg belemmerd.

Vooral met hardlopen en fitness merkte ik het de laatste tijd enorm. Ik krijg bij lichte inspanning het al benauwd alsof mijn luchtbuisje vies is terwijl die gewoon schoon is. En ja ik krijg het gewoon benauwd. Erg vervelend, want ik heb sinds 7 februari weer de draad opgepakt om drie keer per week te fitnessen en ditmaal steenvast om 8 uur ‘s ochtends voor het werk en dat bevalt heel erg goed! Een oud schoolgenoot van Thamen Björn van Meekel heeft voor mij een voedings- en trainingsschema gemaakt en het werpt echt z’n vruchten af! Ik zie al resultaat in de spiegel. Nu ik zo fanatiek weer bezig ben wil ik graag meer en denk ik er over om op de andere twee dagen te gaan hardlopen om 8 uur ‘s ochtends. Dan doe ik drie dagen krachttraining en twee dagen cardio. Eigenlijk wat ik vorig jaar ook al deed, maar nu wat zwaarder en ik eet meer dus resulteert in meer spiermassa althans dat is de bedoeling. Ik denk nog wel eens aan de woorden van Rico Verhoeven over dat hij zo strak blijft ondanks hij geen wedstrijden heeft. Als je een ratio hebt van 1 t/m 10 van fitheid en je traint elke dag dan kost het niet zoveel moeite om weer bij de 10 te komen. Nja ik heb het na mijn vakantie in Italië een beetje laten lopen en dat is echt zonde want ik was echt bij nummertje 9 en nu ongeveer op 6-7.

Men zegt dat ik best wel ijdel ben, zou je niet zeggen, maar een beetje kan ik ze daar wel gelijk in geven. Ik ben kleding, haar en lichaam wel belangrijk gaan vinden om goed voor de dag te komen. Maar ik denk er ook over om tijdens de Pinksterdagen naar de zon te gaan. Eventjes lekker 4 dagen bruin worden op het strand. Ik heb ook overwogen om onder de zonnebank te gaan, maar toen ik er de eerste keer onderlag vorig jaar vond ik het best wel een eng apparaat waar ik me niet goed bij voelde en ik had niet gelijk een kleurtje omdat ik een beginner was. Dus ga ik liever lekker buiten aan een mooie zee liggen dan onder felle lampen waar je over 20-30 jaar ziek van ben. Nu heb je dat ook met de zon maar goed dan heb je nog een mooie reis gehad. Ik wil gewoon lekker fit zijn en een lekker kleurtje hebben daar voel ik me goed bij.

Njah dat dus, tot zover mijn blog 🙂

Volg Erwin op Instagram