Weer thuis gekomen uit Berlijn

Geplaatst op 24 juni 2012, 16:25 uur

Vanmiddag zijn we weer thuis gekomen uit Berlijn, afgelopen vrijdag heb ik een laserbehandeling ondergaan waarmee mijn stem weer verbeterd is. Die was sinds april erg schor en viel steeds meer weg. Gelukkig heef Professor Jovanovic een oorzaak gevonden, er bleek lymfatische malformatie op m’n stembanden te zitten, dit heeft hij weggelaserd en nu kijken hoe goed mijn stem weer terug komt.

Verder heeft hij een injectie in mijn lip gegeven is het vermoeden, waardoor de cyste weg moet gaan. Ik denk dat als dat niet gebeurd in augustus / september een mes aan te pas komt of dat ze het weg gaan lazeren. De volgende behandeling zal er aan de buitenkant ook wat van te zien zijn en zal Dr. Waner uit New York er ook weer bij zijn.

Ook via deze weg wil ik jullie allen bedanken voor de reacties en medeleven via email, Twitter, SMS en Facebook. Het was erg comfortabel om vanuit mijn ziekenhuisbed via mijn iPad 3G jullie op de hoogte te houden en heb dit maal haast mijn MacBook niet nodig gehad, een goed teken want een iPad is vele maler comfortabeler en makkelijker mee te nemen, volgende keer de Macbook maar thuis laten dan?

Ik houd jullie op de hoogte!

Volg Erwin op Instagram