Weer thuis

Geplaatst op 20 mei 2008, 21:12 uur

Vannacht heb ik gelogeerd in het ziekenhuis in Berlijn want ze waren bang dat de tong opzwelden nadat er in geprikt werd. Maar uit eindelijk gebeurde dat niet.

Gisteravond moest ik me dus om 18 uur melden in het ziekenhuis.
Vervolgens ging ik heerlijk in bad en tv kijken, een man naast me keek de Duitse Big Brother en ja dat is een concept van mijn held John de Mol dus even kijken wat de Duitse versie er van bakte.
Maar ik kan je vertellen dat de opdrachten die ze moesten doen erg slap is.
Ze moesten met een hijskraan omhoog en vervolgens weer naar beneden in binnen een cirkel landen. In een bak water wat ze 9 sec uithielden een rondje rennen om een veld heen en ook nog een paar basketballen in de basket gooien. Nou nou wat een opdrachten om in het huis te blijven :S

Anyway na het nachtje blijven was ik 6 uur wakker en toen al waren zusters die dagdienst hadden vollop bezig en zelfse de schoonmaakster liep al op de gang. Ik me laptoppie en een kop koffie gepakt in de keuken en vervolgens een layout gesliced. Daarna even gedoucht om de tijd door te komen. Want om 10 uur zou Dr. Kandilakis komen om eventjes te kijken.

Nadat hij geweest was mochten we gaan en gingen we met de taxi terug naar het hotel en alle spullen gepakt en uit gecheckt en vervolgens weer met de taxi naar Berlin HBF gegaan en daar om 12:38 uur de trein gepakt richting Amsterdam CS.

Tijdens de treinreis hebben we lekker koffie en bier gedronken en de reis verliep spoedig. Om 19:01 kwamen we aan in Amsterdam en vervolgens de trein naar Abcoude genomen waar Marlinde ons kwam ophalen met de auto.

Onze conclusie is dat we volgende keer wederom met de trein naar Berlijn gaan want dat is inderdaad erg ontspannen !!
Medio september / oktober zal ik weer naar Berlijn gaan voor een operatie.

Volg Erwin op Instagram