Weer aangekomen in Berlijn

Geplaatst op 15 november 2011, 18:45 uur

Hier weer een verslag uit Berlijn, in tegenstelling tot vorige keer gingen we nu pas om 12:20 uur de lucht in dat kwam omdat Easyjet niet meer op dinsdagochtend vloog en we nu gekozen hebben voor KLM wat erg goed bevallen was.

We gingen om 10 uur naar Schiphol toe, m’n broer bracht ons weg en we gingen onze bagage afgeven en dat was nice want dat is ook zelfbediening geworden. Ik ben in het verleden met Transavia, Vueling en Easyjet gevlogen, maar KLM was echt de eerste keer, dus ik had het nog nooit eerder gezien.

Toen gingen we naar de gate en in het vliegtuig. Twee passagiers die wel ingecheckt waren en de bagage aan boord waren kwamen op een of andere manier niet opdagen dus hun bagage moest van boord gehaald worden en we gingen zonder hun weg. Eenmaal opgestegen kwam er een schermpje naar beneden ik dacht dat we film gingen kijken, maar nee we kregen informatie over de vlucht (hoe hard we gingen ect.) te zien dat best amuserend was! Of dat ook realtime is weet ik niet, dat zou ik eens moeten navragen.

Het vliegtuig vloog 828 km/u op z’n snelst, gemiddeld durende vlucht gingen we 770 km/u en dat op 12.5 km hoogte waar het maar liefst -65 vroor. Er werd ook op een kaart aangegeven waar we vlogen. Ik wist wel dat zoiets wel bestond, maar dacht altijd dat dat op de lange vluchten getoond werd. En tijdens de vlucht kregen we ook koekjes en een kopje koffie of frisdrank in plaats van dat we daarvoor hoefde te betalen wat andere maatschappijen wel doen was dit gewoon gratis.

Dus al met al zijn we wel te spreken over de KLM en zullen we in de toekomst zeker weer van gebruik maken mits het betaalbaar is natuurlijk, want het is immers geen vakantie. Na  de aankomst van ons vliegtuig gingen we nadat we de koffers hadden meteen naar het ziekenhuis voor de medische check up, alles was goed en morgen zal ik rond 10 uur verwacht worden en zal de laserbehandeling weer plaats vinden.

Tot zover m’n blog.

Volg Erwin op Instagram