Waar is mijn energie?

Geplaatst op 10 november 2016, 10:43 uur

Het laatste jaar is er iets met mij waar ik niet helemaal helder kan krijgen wat het nou eigenlijk is. Tien jaar geleden had ik hele goede ideeën, was ik vet creatief en bruiste ik van energie, maar de laatste jaren is dat totaal weg. De wil is er wel, maar ik heb totaal geen fut en energie om dingen uit te voeren. Het opvallende was dat na de kaakoperatie de 5 dagen in het ziekenhuis had gelegen wél die spirit en energie weer even terug had en toen nog een eigen dating project Capido en eerste iPhone app had gebouwd in 8 weken tijd.. maar daarna was de fut weer weg. Hmmz..

Blijkbaar heb ik te kort aan iets. Ik ben al bij mijn huisarts langs geweest, maar leverde niet zoveel op. Ik vertelde van de kaakoperatie aan de huisarts.. hij zei oh, ja oh ja.. maar verder niet zoveel. Hij lijkt net dokter Rossi uit Gooische Vrouwen. Heb je dus niks aan. De bloedtesten wezen niet zoveel bijzonders aan, B-12 en schildklier waren okey. Toch neem ik elke ochtend vitamine B-12 in om wat extra aan te vullen, maar na een aantal weken voel ik geen verschil.

Het gekke is dat het nu 10:42 uur is en ik alweer moe ben en het liefste naar bed wil om verder te slapen. Echt heel gek. Wat is het? Beginnende griep? Te kort aan vitamine D? Klein burn-outje? Te kort aan iets anders? Ik eet goed naar mijn idee, slaap goed dat kan het niet zijn denk ik. Gister heb ik maar Swisse Multivitamine besteld, zag het voorbij komen op TV, wat daarin zit lijkt me een goede aanvulling en ga daar wel mee experimenteren.

Volg Erwin op Instagram