Volg mijn belevenissen tijdelijk op een andere website

Geplaatst op 17 oktober 2014, 00:02 uur

Al bijna vijf jaar ben ik bezig met de website www.volgmijnreis.nl. Tot op heden is het nog steeds niet af omdat ik het twee keer opnieuw heb gebouwd omdat ik het niet goed genoeg vond. Daarnaast heeft het project iedere keer maanden stil gelegen doordat ik het te druk had met opdrachten van klanten. Nu werk ik zo langzamerhand naar de lancering toe.

Volg Mijn Reis is een gratis reisblog waar bijvoorbeeld backpackers hun avonturen kunnen delen met het thuisfont doormiddel van verhalen, foto’s en video’s. Hoewel de operaties in Duitsland niet als een reis of vakantie beschouwd kan worden ga ik de komende behandeling (10 november) wel daar de verhalen plaatsen om de website te testen. Via deze website kun je d.m.v. de blauwe button hieronder gewoon door klikken naar de pagina.

Vorige keer kon ik een tijdje vanwege de sufheid van de narcose geen lange verhalen typen en deed ik status updates via Facebook. Voor de mensen die dat niet hebben was het een lange tijd radiostilte, maar het voordeel van Volg Mijn Reis is dat ik heel eenvoudig via m’n iPhone status updates kan plaatsen op mijn reisblog en deze ook automatisch doorzet naar Facebook.

Ga naar mijn reisblog op Volg Mijn Reis

Volg Erwin op Instagram