Verslagje vanuit Berlijn

Geplaatst op 06 september 2011, 14:30 uur

Vanochtend om 5:15 uur ging de wekker al omdat we vandaag voor de volgende laserbehandeling morgen weer naar Berlijn gingen. Om 6:45 bracht m’n oom ons weg naar Schiphol waar we om 8:55 uur de lucht in gingen.

Een uur laten kwamen we aan in het zonnige Berlijn, ze hebben het er over dat het vandaag nog mooi weer is en morgen de hele dag gaat regenen. Na onze bagage in het hotel gebracht te hebben en een kopje koffie gingen we rond half 1 naar het ziekenhuis.

Na ons gemeld te hebben bij Mvr. Hoffmann en Dr. Meyer moesten we weer naar de anesesist waar je altijd erg lang moet wachten, dus tijd om m’n bel te goed op te waarderen op m’n internetstick, maar weet niet of ik dat nog nodig heb i.v.m. de twee vouchercodes die ik nog had van de vorige keer bij m’n simkaart die ik hier gekocht heb om met de laptop goedkoper op het internet te kunnen. Tevens heb ik dit verslagje ook op de gang getypt omdat het lang duurt voordat we bij de anesesist terecht kunnen om wat punten te bespreken.

Morgenochtend om 11:30 uur moet ik me melden op de afdeling waarna ik opgehaald zal worden om naar de operatie kamer te gaan. Ze gaan in m’n luchtpijp laseren zodat m’n canule (witte buisje) er uit kan, of dat morgen al zal zijn is volgens de arts te vroeg en gelijk heeft ie.

Hopelijk komt er ook weer verbetering in mijn spraak, denk dat hoe meer lucht er komt hoe beter m’n spraak zal worden. We zullen dus zien! Erg tof om alle reacties op Facebook, Twitter en e-mails te lezen van jullie, dank jullie wel!

En tot slot het hotel heeft het wifi internet gratis gemaakt, dus dat is  ook goed nieuws!

Groeten uit een inmiddels iets bewolkter Berlijn.

Volg Erwin op Instagram