Vandaag de operatie

Geplaatst op 29 september 2010, 06:19 uur

Vandaag is het dan zover de laserbehandeling van Dr. Waner. In het kort gezegd gaat hij de lip roteren die nu een beetje naar voren staat vanwege de kaakoperatie waar de kaak 1 cm naar achteren gezet is.

Verder gaat hij in de kin laseren om het overbodige lymfatische malformatie-weefsel weg te halen en tot slot achter in de keel / luchtpijp op onderzoek te gaan of er nog wat moet gebeuren om in de toekomst de canule te verwijderen.

Vandaag mag ik niet ontbijten, maar thee en water mag wel tot elf uur. Dan moeten we ons in het ziekenhuis melden waarna ik naar m’n kamer gebracht wordt en zal daar moeten wachten op mijn beurt. Volgens mij begint Dr. Waner op zijn eigen Amerikaanse tijden, dus rond 14:00 / 15:00 uur als het in New York 9 uur is. Dus het kan wel 18:00 uur worden voordat ik aan de beurt ben.

Er zijn vrij weinig patienten voor Dr. Waner dus ik denk niet dat het net als vorige keer 20:00 uur wordt dat zou weer een beetje jammer zijn want ondertussen mag ik niks eten en drinken.

Tot zover mijn blog, ik zal z.s.m. weer iets van me laten horen want in de Duitse ziekenhuizen heb je geen infotaiment computers bij je bed enzo en ik geloof ook geen wifi 🙁

Volg Erwin op Instagram