Van voor naar achter…

Geplaatst op 02 oktober 2015, 23:51 uur

Donderdag 1 oktober had ik sinds tijden weer een consult in het UMC Utrecht over mijn tweede kaakoperatie die er aan zit te komen volgend jaar. Tijdens het consult werd duidelijk dat dr. Van Es de bovenkaak naar voren wilde zetten. In plaats van de onderste kaak naar achteren. Dit omdat hij de onderkaak best complex vond en een beetje is teruggezakt. Dit komt deels door de tong die te groot is. Een tong transplantatie zou mooi zijn, maar geen idee of dat mogelijk is, maar dan zou de spraak ook gelijk een stuk beter worden ivm klanken. Vlak na mij geboorte hebben ze in de VU mijn tong uit nood/paniek verprutst met het gevolg dat de spier kapot is en ik ‘m alleen een beetje kan bewegen.

Na het consult hebben ze een aantal scans en foto’s gemaakt waaronder 3D. Het was best leuk om de 3D foto direct op de computer te kunnen bekijken. Nu gaan ze een reconstructie maken en eind oktober krijgen we het resultaat te zien om te beslissen samen met het Duitse team en Dr. Waner wat ze willen. Dr. Meyer is bereid om naar Nederland te komen om samen te werken.

Spannend? Mwah nee ik laat het allemaal over me heen komen. In 2010 heb ik ook al eens een kaakoperatie gehad dus weet inmiddels wat me te wachten staat. Momenteel ben ik druk bezig om mijn bedrijf Tribble Media uit te breiden. Sinds deze week werk ik niet meer vanuit huis, naar een extern kantoor aan de Communicatieweg 1 in Mijdrecht boven drukkerij Boom-Verweij. Die stap vond/vind ik wel wat spannender dan al die operaties.

In 2006/2007 liep ik daar stage en vond het zón mooie lokatie en pand dat ik altijd de wens had gehad om daar mijn bedrijf te vestigen en dat is nu dus gelukt!  Mijn ambitie is om met Tribble Media samen met een aantal specialistische collega’s nog betere en mooiere websites en webwinkels te bouwen voor uiteenlopende klanten.

Volg Erwin op Instagram