Uitstel lasterbehandeling Berlijn?

Geplaatst op 14 februari 2011, 10:49 uur

We zijn nu alweer een half jaar verder en er zou in maart een tripje Berlijn aan komen, maar dit hangt nog aan een zijde draadje. Het ziekenhuis in Berlijn verwacht namelijk binnenkort een CO2 laser die ze besteld hebben en niet zo weinig kost, maar deze is nog niet binnen. (Dus UPS even opschieten graag!).

Dr Waner, die een aantal keer per jaar naar Berlijn komt vanuit New York om behandelingen te doen, zal daar mee gaan werken. Met de CO2 laser kan hij nog microscopischer ter werk gaan om van binnen enzo te laseren.

De richtdatum is 20 maart, maar vanwege de leveringstijd van de laser staat dit dus op lossen schroeven. En anders zou het in mei of zelfs augustus gaan worden. Zoals jullie gelezen hadden had ik in mei al een slaapfeestje in het UMC, maar als de laserbehandeling in maart niet door gaat zal alles even opschuiven, dus betekent dat ik in mei naar Berlijn zal gaan ipv het UMC, dat dan wordt uitgesteld of tussendoor doen. Hopelijk kan ik dan 14 augustus weer naar Berlijn zodat er een beetje gang in de zaak komt.

Volg Erwin op Instagram