Tweemaal naar Duitsland in 1 week

Geplaatst op 13 september 2018, 23:40 uur

Ik ben nog amper terug uit Duitsland en mijn koffer staat alweer klaar om ingepakt te worden om weer naar Duitsland te gaan. Afgelopen weekend was ik met Stichting Hevas naar Keulen voor een patienten congres.

Het was ontzettend gezellig om met een groepje die met hetzelfde te maken hebben een weekendje op te trekken. Mensen die je ongeveer al 10 jaar kent maar toch ook niet. Ook was Mevrouw Hoffmann en nog een arts bij het congres aanwezig. Best grappig om dan te zeggen tot volgende week!

Want aanstaande zondag vertrek ik weer naar Duitsland voor een laser behandeling in verband met mijn slik problemen. Inmiddels is dat wel een stuk minder geworden maar goed laat de operatie toch maar doorgaan want helemaal goed slikken kan ik toch nog niet. Hopelijk zullen ze ook gelijk naar mijn mond kijken die weer teruggezakt is. Maar ik vrees het ergst.

Zondags is dus het consult met Dr. Waner zoals altijd en de operatie staat woensdag pas gepland. Dus ik ga weer terug naar Berlijn, want in Eberswalde is niks te beleven. Dit keer verblijf ik niet in de o zo fijne wijk Schoneberg, maar Friedrichshain. Dat ligt aan de andere kant van waar ik eerst zat en wat makkelijker te reizen met verbinding tot Eberswalde nu de trein niet meer via Hauptbanhof gaat.

Wat ik die dagen ga doen is nog maar eventjes kijken. Ik heb de bezienswaardigheden in die 10 jaar wel gezien, al blijft het een mooie stad. Vorige keer had ik met een leuke gast afgesproken via Grindr, maar die is verhuist naar Columbia.. 🙁 Maar goed er zullen vast wel andere zijn.

Op het moment van schrijven zit ik nog thuis en ben nog niet eens weg of ik kijk er alweer naar uit om weer thuis te komen, want morgen (14 september) ga ik de nieuwe iPhone Xs en Apple Watch 4 pre orderen die op de 21ste bezorgd wordt. Een leuk welkom thuis cadeautje voor mezelf.. haha

Mensen hebben vaak het idee dat ik perse het nieuwste van het nieuwste moet hebben en verklaren mij voor gek dat ik steeds zoveel geld aan Apple producten uitgeef. Maar dat valt best wel mee. Ik heb prive een Macbook Air uit 2013, dus zo nieuw is die niet, En ja op het werk heb ik wel een iMac inderdaad die vrij nieuw is. Maar zij vergeten dat het tegelijktijd ook je gereedschap is voor je werk. Alle producten die ik heb worden elke dag gebruikt van de Airpods tot aan de iMacs. En het zijn gewoon goede producten die jaren lang mee gaan en zijn waarde behouden.

Betreft de Watch heb ik de 1e generatie. En nu upgrade ik ‘m omdat ik wil hardlopen zonder iPhone te hoeven meenemen. En vond het grotere scherm enzo zodanige verandering dat ik nu pas voor een watch kies die GPS heeft terwijl de 2e en 3e generatie dat ook al hadden.

En de iPhone, heb ik een 7Plus waar ik erg tevreden mee ben en gekozen heb om het grotere scherm. Nu hebben ze de X(s) met dezelfde grootte scherm maar een kleiner formaat telefoon, dus kies ik daarvoor omdat die makkelijker in mijn broekzak past. Nogmaals ik gebruik het elke dag en werk er hard voor, het zijn fantastische producten die haar waarde behoud en niet zo snel crashen en daarmee basta =P

Volg Erwin op Instagram