Tripje Berlijn

Geplaatst op 15 juli 2010, 18:37 uur

De ene operatie is nog niet achter de rug of de ander kondigt zich al aan, dat gebeurt niet vaak maar toch is het zo. En het komt nog gunstig uit ook, want mijn examen/schooltijd van het Grafisch Lyceum beëindigt 1 oktober en dan ben ik afgestudeerd dus alle tijd voor dit soort grappen.

Voor wie dacht dat Berlijn helemaal van de baan was heeft het mis, want 11 oktober ga ik weer naar Berlijn voor een consult bij the one and only Dr. Waner uit New York. En waarschijnlijk gaat hij 14 oktober gelijk een laserbehandeling uitvoeren zo het ziekenhuis mededeelde. Er zit inderdaad twee dagen tussen en dan kan ik mooi even de stad weer in.

Dr. Waner was eventjes uitbehandeld bij mij, want eerst moest de kaak verzet worden en dat is nu in Nederland gebeurt nadat Dr. Waner in oktober 2008 een keer in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht was om te vertellen hoe het moest gebeuren. Althans zo kun je het wel zien, want eerder was er in Nederland nooit een kaakchirurg die de operatie aandurfden zoals in het VU ziekenhuis, AMC en Academisch ziekenhuis in Groningen enzo.

En nu heeft Dr. van Es in het UMC dus de kaak succesvol 8 mm naar achteren gezet en een stukje rechter waardoor Dr. Waner die overigens plastisch chirurg is er weer verder kan met zijn laserbehandelingen die ik in 2007 en 2008 ook al eerder heb gehad.

Nu zal Dr. Waner waarschijnlijk de tong aan gaan doen en daar proberen de grote volume terug te brengen zodat mogelijk de verstaanbaarheid verbeterd gaat worden.. i so hope! Dan kan eindelijk iedereen mij een keer verstaan en hoef ik niet steeds te zeggen dat ze beter moeten luisteren,.. haha  ;-)

Tot zover de update!

Volg Erwin op Instagram