Toch internet in het ziekenhuis !?!

Geplaatst op 19 oktober 2007, 18:52 uur

Ja Erwin heeft het weer voor elkaar gekregen.. internet tot zijn beschikking in het ziekenhuis. Vandaag voel ik me al stukke beter de narcose is uit m’n lijf en ik wandel alweer rond me bed. Muziek luisteren en me vervelen.

Erg leuk om te zien hoeveel reacties hier in het gastenboek zijn gezet echt heel erg dank daarvoor. Vandaag heb ik dus niet veel te melden het is meer in bed liggen te vervelen want de Dr. Kandilakis die heeft overdags ook operaties te doen en hij maakt een ochtend -en avond rondje en dan kan ik pas vragen of ik iets mag of niet. Het liefst naar huis :p maar dat zal ik zometeen vragen.

Helaas zit ik nu niet me laptop maar op een computer achter een balie, dus kan ik ook geen foto’s uploaden helaas. Maar deze houden jullie echt te goed. Ik ben natuurlijk ook zeer blij met de berichten wat Dr. Waner gezegd heeft, die nu alweer in Amerika is. Ook Isabel en haar ouders zijn vandaag naar huis gegaan.

Groeten aan iedereen vanuit Berlijn en uiteraard aan het thuisfont.

Laatste nieuws
Ik zit hier te bloggen op de computer in het ziekenhuis en Kandilakis komt lachend en zwaaiend aan. Morgen om 10 uur zal hij nog eventjes van binnen kijken. Ik heb hem gevraagd wanneer ik naar huis mag en dat ik morgen jarig ben. Ik denk dat als alles goed is morgen dat hij zegt dat ik naar huis mag.
We wachten het af.

Volg Erwin op Instagram