Thuis van hectische terugreis Berlijn

Geplaatst op 20 november 2011, 12:54 uur

De nacht van donderdag op vrijdag heb ik maar twee uurtjes geslapen in het ziekenhuis en ondertussen de tijd zitten dooien met het surfen op internet, want ik had z’on 24 uurssessie van de Vofafone stick ingekocht waar je onbeperkt op internet kon die dag. Ook heb ik van 4 tot 6 uur gelezen in de biografie van Steve Jobs, de tijd ging met lezen echt zo snel ongelofelijk! Inmiddels heb ik het boek half uit van 880 pagina’s.

Om 6 uur was het tijd om te checken of het doucheputje echt goed gerepareerd was en dat was ie. Vervolgens peerde ik ‘m direct daarna door m’n koffers in te pakken en al m’n spullen bij elkaar te rapen. Om half 7 zat ik beneden in de hal en om 7 uur ging het restaurantje open waar ik wat koffie kon kopen met een broodje. Ik had met mijn ouders afgesproken om kwart voor 8 beneden te zijn dat zij met de taxi mij oppikte om vervolgens naar vliegveld Tegel te gaan.

Eenmaal daar aangekomen zei de baliemedewerkster dat de vlucht was gecanceld (Door de dichte mist). Damn dat was echt een klap in je gezicht omdat alles zo op rolletjes verliep die ochtend, maar goed wij naar een andere balie om te kijken wat de mogelijkheden waren. De medewerkster van de KLM zei dat we via Praag moesten vliegen en dan overstappen op een vlucht naar Amsterdam, we konden wel een rechtstreekse vlucht nemen maar dan werd het 17:00 uur in de middag voordat we eens in Nederland aan kwamen en dus moesten we ook lang wachten op ons vliegtuig.

Al met al zaten we klein uurtje later in een klein vliegtuig van Czech airlines die ons naar Praag vloog. We kregen intussen wat te drinken en een cake-je erbij. Toen we op het vliegveld van Praag aankwamen zochten we onze koffers, maar bleek dat we die pas in Amsterdam kregen, ja van alle keren leer je weer. Vervolgens gingen we snel naar de andere gate, hup nog een keer door de beveiliging, we hadden niet veel tijd te verliezen eenmaal aangekomen bij de gate stonden er nog en rij mensen die er allemaal nog in moesten dus we waren nog op tijd.

Na vijf kwartier gevlogen te hebben landde we eindelijk omstreeks 14:00 uur op Schiphol en waren we thuis van de hectische terugreis. Ik was zo moe dat ik ’s middag vrijwel meteen naar bed ging en een paar uur had geslapen en ’s avonds er ook vroeg indook en heb het klokkie rond geslapen.

Zoals ik al in de vorige blog schreef gaan we in maart weer zoals het er nu naar uit ziet. Maar nu voorlopig even geen ziekenhuis meer. De resultaten van de laserbehandeling zijn  nog niet te merken. Dat vroeg Prof. Jovanovic de volgende dag al,.. en voel je al verschil? Ik zei not yet en dachtbij mezelf van dat zou jij wel beter moeten weten dat het zo niet werkt,..

Mocht er verbetering in komen laat ik het uiteraard weten via deze blog!

Volg Erwin op Instagram