Terug uit Berlijn

Geplaatst op 24 maart 2011, 22:41 uur

Vanavond zijn we weer terug gekomen uit Berlijn. Om vijf uur hadden we de vlucht van EasyJet naar Amsterdam genomen.

Aller eerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige reacties en medeleving. Echt hartstikke leuk om te lezen, daarom houd ik ook deze blog bij.
Ik (vlak na operatie) samen met Dr. Waner met iPads op de fot... on Twitpic
Nu in mijn eigen bed kan ik nog nauwelijks het ziekenhuis en mede patienten weg denken, zo rustig om weer bij komen is het. Het tofsfe moment zal ik niet snel vergeten, voor vele zal dat niets betekenen, maar na de operatie zag ik Dr. Waner aan komen met een iPad in z’n hand.. ik had zoiets van whauw wat cool Dr. Waner ook een iPad!!, dat zal hij vast van mij afgekeken hebben vorig jaar zo handig vond ie het toen. Ook al is het niet zo, laat mij in die waan.. gewelig moment ik heb er een foto van samen met z’on geweldig ding. Hij is echt een held, met geen pen te beschrijven.

Tijdens de operatie heeft hij samen met zijn team de lip gecorrigeerd en zit aan het gehechtingen die moeten er 7 dagen in blijven zitten, verder is er weer in de luchtpijp gelazerd en is ‘schoon’ aldus de artsen. Dit betekent dat de canule eruit kan, maar zover is net nog niet.

Nu gaat in mei volgende laserbehandeling plaats vinden die gedaan zal worden door de Duitse artsen Dr. Meyer en Dr. Jovanofic die afgelopen keren meegekeken en gewerkt hebben tijdens de operaties samen met Dr. Waner. Dit zal naar aller waarschijnlijkheid een opstapje zijn voor een “grotere” operatie die wel weer door Dr. Waner gedaan zal worden medio augustus. Ik heb geen idee wat er dan exact zou gaan gebeuren, maar ik hoop dat Dr. Waner dan mijn wangen zal gaan aandoen.

Kortom het wordt een spannende tijd komende periode!
In april word ik weer bij de bijzondere tandheelkunde verwacht om een nieuw boven gebid aan te passen. Dit is echter na het bezoek van Berlijn wel nodig want als reactie is het boven gedeelte een beetje van zijn plaats gegaan dus eigenlijk komt het goed uit!

Nou tjuus!

Volg Erwin op Instagram