Terug uit Berlijn

Geplaatst op 30 mei 2011, 18:53 uur

Vanavond om half 6 waren we weer thuis gekomen van een hele dag in de trein zitten. Gister werd ik onofficieel ontslagen uit het ziekenhuis en hebben we nog even een nachtje in het hotel doorgebracht omdat het vervoer vandaag vele maler goedkoper was dan op zondag.

De reis is goed verlopen ondanks de lange zit, met het vliegtuig ben je er met een uurtje maar de trein is helaas nog steeds 6  a 7 uur zitten. Wel gek eigenlijk want naar Parijs, dezelfde afstand, is het tegenwoordig maar drie uurtjes maar goed als NS Hispeed maar oude treinen blijft inzetten en langzaam rijdt en stil schiet het natuurlijk niet op.

Wat hebben ze de afgelopen keer nou gedaan.. euhm dat kan ik je ook niet exact vertellen, omdat ik de behandelende arts maar half in coma heb gezien¬† aan m’n bed na de operatie.¬† Maar ik heb helaas wel mijn stem in Berlijn moeten laten dus ik gok dat de arts rond mijn stembanden met de CO2 laser aan de gang is geweest enzo. Hopelijk krijg ik binnen enkele dagen weer mijn stem terug en beter dan van te voren 🙂

Volgende keer is nog officieel niet bekend, dat zouden ze na de operatie vertellen, maar we hebben de artsen zelf niet meer kunnen spreken vanwege het weekend. Maar zal deze week wel per e-mail contact zoeken. Waarschijnlijk, althans daar hopen we op, is om 14 augustus weer terug te mogen komen, want dan is de Amerikaanse arts Dr. Waner er ook weer. Dus het is nog een “kleine” verrassing.

Nou ja verder dus branderig gevoel in m’n keel dus dat wordt veel drinken (zonder prik) en ijsjes eten 🙂

Volg Erwin op Instagram