Terug -en vooruit blikken naar 2010

Geplaatst op 20 december 2009, 20:21 uur

In het jaar 2009 is er over het algemeen weinig gebeurd als we het hebben over de behandelingen, maar er is wel een goede start gemaakt. Begin dit jaar maakten wij kennis met kaakchirurg Dr. van Es in het UMC en hij ziet er wel wat in om de kaakoperatie aan te gaan, dat zei hij nadat de CT en MRI scannen waren gemaakt.

Ook is er een behandelplan gemaakt over hoe de stappen gezet zullen worden naar de kaakoperatie toe dat medio april 2010 zal plaats vinden ALS alles volgens planning verloopt. Het hoogtepunt van het afgelopen jaar was de opname van 24 september waar ik drie of vier implantaten ingezet gekregen heb. Deze dienen straks als steunpilaar bij de kaakoperatie om de kaak eventueel aan vast te zetten mocht dat nodig zijn. Hiervoor moest ik 1 nachtje in het ziekenhuis verblijven ter observatie en heb ik kunnen ervaren hoe leuk het is om in het UMC ziekenhuis liggen, als je er zelf maar wat van maakt, maar dat lukte wel met de infotainment computer en het mooie uitzicht over de bossen naast het UMC, reserveer kamer 9 alvast voor mij in april 😉

Volgend jaar ga ik ook stage lopen bij BNN, 16 december heb ik al kennis kunnen maken met mijn collega’s bij het kerstonbijt en het was ontzettend leuk, dus dat beloofd veel goeds! Deze stageplaats heb ik mede te danken aan mijn deelname aan Je Zal Het Maar Hebben, maar goed ze hebben me natuurlijk aangenomen voor mijn skills op het gebied van webdesign / development en niet omdat ik een keer meegedaan heb aan een programma. Dus je raadt het al, ik ga op de internet afdeling stage lopen per 1 februari.

Helaas moet ik soms mijn stageperiode onderbreken met de ‘half-uur-afspraakjes’ in het UMC, eind dit jaar heb ik een hele waslijst gekregen met afspraken wanneer ik in het UMC moet verschijnen bij de tandheelkunde. In februari zullen ook de implantaten bloot gelegt worden en een hekje erop geplaatst worden. En medio april zal dus de kaakoperatie plaats vinden mits de planning in tact blijft.

Hierbij wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en vooral succesvol 2010!

Volg Erwin op Instagram