Sondevoeding gestaakt

Geplaatst op 13 juni 2010, 12:08 uur

Afgelopen donderdag hadden we controle bij Dr. van Es in het UMC, daar heeft hij gekeken naar het blokje en een paar gaten in geboord zodat ik wat meer vrijheid heb wat betreft het weg krijgen van vloeibaar voedsel. We moeten 24 juni weer terug komen voor een nieuwe controle en dan zal hij nog een aanpassing doen aan het blokje dat de kaak in stand houd. Deze mag er echt pas na zes weken uit.

Nu kan ik van alles drinken wat ik wil en gister is er drinkvoeding gebracht door een bedrijf die daar gespecialiseerd in is. De drinkvoeding is in alle soorten en smaken en ik heb de “verkenningsbox” ¬†gehad waarin al die soorten in zitten. Nu mag ik al die soorten proberen en kijken welke lekker is en welke niet en welke lekker is die kan ik via internet bestellen.

Nu ik zelf kan drinken is de sondevoeding gestaakt, ik heb gister zelf het slangetje eruit getrokken en dat is een hele opluchting als je die kwijt bent want het zat behoorlijk in de weg ook met slapen, douchen, omkleden ect.

Ook zijn we  weer bezig met de Amerikaanse arts Dr. Waner, want voor wie dacht dat die buiten beeld was, heeft het mis! Eerst moest de kaakoperatie gebeuren voordat Dr. Waner, die plastisch chirurg is, weer iets kan doen. Waarschijnlijk zullen we in augustus naar Berlijn gaan voor een consult en als het dan mee zit zal de eerst volgende laserbehandeling in oktober/november plaats vinden, maar daarover tegen die tijd meer.

Tot zover de update.

Volg Erwin op Instagram