Over één maand ‘the next step’ in Berlijn

Geplaatst op 04 november 2007, 01:15 uur

We zijn nog geen twee weken thuis en we tellen alweer af tot de volgende operatie die voor de deur staat. Over precies één maand zullen ik en me ouders weer naar Berlijn gaan. Op 5 of 6 december zal Dr. Waner de tweede operatie gaan uitvoeren,… oh kom maar eens kijken wat er nu weer aan gevorderd is.

De Duitse assistent Dr. Kandilakis is op dit moment even aan het genieten van een wel verdiende vakantie waardoor het behandelplan is nog niet gearriveerd dus ik kan op dit moment nog niets zeggen over wat ze de volgende operatie gaan doen, maar waarschijnlijk wordt het weer een laserbehandeling.

Ik heb er veel zin in, hoe het gek het misschien ook klinkt, maar nu zeker de resultaten al na de eerste operatie te ondervinden zijn geeft het extra motivatie ! Ik kan dus zoals eerder vermeld meer lucht halen en iedereen kan me beterder verstaan.

En ach die ene dag ziek van de narcose ben ik in ieder geval allang weer vergeten ! 😉

Volg Erwin op Instagram