Operatie is goed gegaan

Geplaatst op 26 maart 2013, 14:32 uur

20130326-145117.jpg
Dr. Meyer en Dr. Waner

De operatie van gistermiddag is goed gegaan, Dr. Waner heeft de onderlip dunner gemaakt waar eerst een zwelling in zat. Deze is dus nu weg. Verder heeft hij in de keel gekeken en geen laserbehandeling uitgevoerd vanwege bloedingen. Doordat er wat bloed in mijn maag terecht was gekomen was ik gisteravond ook wat misselijk, maar na 3 keer overgeven was het gelukkig weer over. In juni moet ik terug komen en dan wil Dr. Waner waarschijnlijk gaan laseren in de keel.

Gisteravond en vanochtend kwamen Dr. Waner en Dr. Meyer kijken. Vanochtend ging het alweer zo goed dat ze vroegen wanneer ik naar huis wilde, ik zei morgen. Vandaag zou al wel wat snel zijn. Dus vanochtend heb ik de tickets voor het vliegtuig geboekt op mijn iPad vanuit m’n ziekenhuisbed. Ik blijf het geweldig vinden om zo mobiel zulke dingen voor elkaar te kunnen krijgen.

Inmiddels hebben ze me ook verhuisd naar een tweepersoonskamer omdat iemand anders in die kamer moest liggen. Nu lig ik met een man waarmee ik een jaar of anderhalf ook al de kamer mee gedeeld had dus we hadden al enige kennis aan elkaar.

Tot zover een update uit Berlijn op de blog.

Volg Erwin op Instagram