Operatie Dr. Waner maakt de tong bij me los – Vlog #03

Geplaatst op 08 november 2017, 20:55 uur


Afgelopen week was ik weer voor een operatie in Eberswalde. Het plan van de operatie was aanvankelijk om mijn mondhoeken 1 cm dichter te maken, maar Dr. Waner week van het plan af en focuste volledig op mijn tong. Hij heeft samen met Dr. Meyer en Dr. Tombris letterlijk de tong bij me los gemaakt.. van de mondbodem. Ook heeft hij wat injecties erin gegeven met een bepaald goedje en de tong symmetrisch gezet.

Ik heb mijn Talkie app aan Mvr. Hoffmann laten zien en gedemonstreerd. Ze was zo enthousiast er over dat ze het aan de logopediste en Dr. Waner ging laten zien. This is so great! Zoals ze dat altijd op zo’n Amerikaanse vrolijke toon kan zeggen. Lekker enthousiast altijd.. houd ik wel van.

Klik op de bovenstaande video om mijn bewogen medische twee weken te bekijken!

Volg Erwin op Instagram