Operatie dag 1 en 2

Geplaatst op 18 oktober 2007, 20:38 uur

Vandaag was het dan zover, de operatie / laserbehandeling zal plaats vinden.
Om 8 uur moesten we aanwezig zijn in het Benjamin Franklin ziekenhuis, dat was vroeg op staan geblazen. Om 7 uur liep de wekker af.

Eerst nog even kijken of iemand op het gastenboek geschreven had en ja hoor weer drie berichten ! Het is erg fijn om te zien hoeveel mensen met ons meeleven wij zijn daar erg dankbaar voor.

Omstreeks 8 uur kwamen we aan in het ziekenhuis en we moesten naar de 6e verdieping al daar werden we ontvangen door een zuster en Dr. Kandilakis de arts die alles regelt rondom de opnames van Dr. Waner.

Ze wisten ons te melden dat de operatie omstreeks 14:00 uur ging plaats vinden.
Tussen die tijd moesten we op onze kamer wachten en ons zelf vermaken, eerst kwamen op een kamer met twee andere personen, maar later kregen we een kamer dat wat groter was.

We hadden van thuis wat puzzelboekjes meegenomen en ik m’n laptop om de tijd door te komen en waar ik nu ook het verslag op zit te typen voor ’t thuis font.Tussendoor kwam de zuster vragen stellen en omstreeks 12:20 uur bracht ze het operatie pakje,.. een muts, majo, onderbroekje en een jas. De foto komt later nog op de website te staan.

Het werd lang wachten, uiteindelijk werd het half 5 dat ik werd opgehaald voor de ok.
.mijn ouders hebben van smorgens 8 tot s avonds half 11 in het ziekenhuis door gebracht. Ik was s avonds 10 uur terug van de uitslaapkamer.
voordat ik terug was hadden zij het team van doktoren al gesproken.
Tranen van geluk wat de doktoren te melden hadden.
HET  KOMT  GOED!!!!!!!!!!!! Wauw.

Van binnen goed bekeken.Gezien dat de Lymfatische malformatie laag naar de keel loopt. Dr.Waner heeft aggresief gelaserd in de luchtpijp waar de aandoening ook zit en zich heeft uitgespat.Ze beginnen met behandelen van onder naar boven.
stembanden zijn goed.
de moeder van Isabel was gekomen om het verslag te vertalen, wat de doktoren ons te zeggen hadden.
Dr Waner fluisterde Candy in het oor : ik zal zorgen dat het allemaal goed komt.
wel moeten we er rekening mee houden dat dit in stappen gaat.Nog vele malen naar Berlijn dus.In het hotel er een paar borrels op gedronken met de moeder van Isabel.
Jammer dat Ben, Isabel en Erwin hier niet bij konden zijn.
Dit was de OK dag (eerste dag)
Gemaakte foto s volgen zodra Erwin hiertoe bereid is.

Tweede dag: Erwin is heel ziek van de narcose.Veel overgeven.
Vandaag dus weinig te melden.

Volg Erwin op Instagram