Op vakantie naar Italië

Geplaatst op 25 februari 2017, 14:50 uur

Whoeegoee eindelijk ga ik dit jaar naar een land waar ik al zo lang graag heen wil, namelijk Italië. Ik heb geen idee waarom, maar het lijkt me zo ontzettend mooi land en ik hou wel van een pizza / pasta op zijn tijd. Dus wie weet dat het daar vandaan komt. Vorig jaar ben ik in mijn eentje naar Ibiza geweest, het hele eiland rond gereden op een scooter en dat was best goed bevallen, dus dit jaar ga ik weer alleen.

Met mijn ouders ben ik een aantal jaar terug naar Portugal en Spanje geweest en vorig jaar dus in mijn eentje naar Ibiza, maar Italië.. ja.. weet niet.. het staat al heel lang op mijn lijstje. En nu dacht ik ga het gewoon doen xD.

Dit keer heb ik best wel een bizar plan bedacht. Je kunt natuurlijk een stedentrip doen of een vakantie boeken op één lokatie, maar nee ik maak er gelijk een rondtrip van. Over het algemeen ben ik zón iemand die het na een paar dagen wel gezien heeft en graag weer weg wil. Dus heb ik besloten om eerst van Amsterdam naar Rome te vliegen, daar een paar dagen te blijven om de stad te bekijken. Vervolgens ga ik met de trein naar Florence (anderhalf uur). Ik heb me laten vertellen door mensen dat dat ook een hele mooie stad is, dus daar zal ik ook een paar dagen blijven en vervolgens ga ik vanuit daar naar een kustplaats in Toscane om een aantal dagen een strandvakantie te houden, de toren van Pisa en Cinque Terre te bekijken enzo. En nadat ik een dag of 4-5 daar verbleven heb vlieg ik via Pisa naar Amsterdam. Ik denk dat je met deze reis al met al heel veel van Italie gaat zien, dus ben zeer benieuwd!

Andere landen die op mijn lijstje staan..? Euh ja Amerika lijkt me ook heel vet.. New York of de westkust met al die techbedrijven in Silicon Valley.. maar dat is wellicht iets voor volgend jaar., eerst Italië.

Volg Erwin op Instagram