Of toch de 2e kaakoperatie in UMC Utrecht?

Geplaatst op 18 juli 2015, 22:52 uur

Het is momenteel een hele drukke periode. Voor 3 weken ben ik fulltime als freelance front-end developer ingehuurd bij een heel tof bedrijf in Gouda. Daarnaast heb ik nog mijn eigen klanten, dus als ik alle uurtjes optel zal ik wel rond de 80 uur uit komen dat ik momenteel aan het werk ben. Mja het is ook een soort hobby waar ik geld mee verdien.

Ondertussen staat het een beetje stil rondom de kaakoperatie in Griekenland. Ze hebben daar misschien wel wat anders aan hun hoofd.. mja kunnen ze wat verdienen, zijn ze wat laks met antwoorden. Nja om een lang verhaal kort te maken zou ik wel een paar keer naar Athene moeten. Eerst voor een consult, daarna nog een keer en uit eindelijk voor de grote operatie. Dat lijkt misschien wel heel leuk met vakantie er aan plakken enzo maar is erg vermoeiend en heb ik helemaal geen tijd voor en zin in.

In 2010 heb ik ook een kaakoperatie gehad in UMC Utrecht door een fantastische kaakchirurg Van Es die zeer serieus is en van aanpakken weet. Ik zit daarom steeds meer te denken om de kaakoperatie door hem te laten doen en dan één of twee van het team (bijv Dr O. uit New York) mee te laten assisteren. Dit lijkt me een stuk makkelijker en  Van Es weet al een beetje hoe mijn kaak in elkaar steekt.

Dus komende periode gaan we deze optie onderzoeken of iedereen het goed vind en ook wil. Toen de elastiekjes vorige keer braken zat Van Es te zuchten dat ie het geen tweede keer meer zou doen, hopelijk was dat eventjes uit een baalmomentje en wil die deze case ook weer oppakken.

Ik houd jullie op de hoogte!

Volg Erwin op Instagram