Nu echt thuis

Geplaatst op 21 juni 2016, 22:39 uur

Gisteravond mocht ik al naar huis, maar toen was ik naar mijn ouders gegaan. Daar een nachtje slapen beviel me niet zo erg. De kussens waren hard en toch niet je eigen stek dus heb vanmiddag aangegeven dat ik naar mijn eigen appartement wilde. Gelukkig zagen ze ook in dat het ook wel goed was.

Ondertussen was mijn iPhone ook nog gevallen op de tegels dus daar zit nu ook een barst in het scherm, tsjing €150,- schade. Mja enorm balen, maar het belangrijkste is gezondheid zullen we maar denken.

Vandaag heb ik de pomp gehad van de sondevoeding. Die heb ik nu in gebruik om m’n dagelijkse calorieën binnen te krijgen. En daarnaast gewoon blijven proberen met drinkflesjes wat elke dag beter gaat.

Het gaat nu ook elke dag beter dat zie je in de spiegel terug. Elk etmaal zie je wel een kleine verbetering. Met een weekje denk ik dat het meeste zwelling wel weg is en het resultaat van de kaakoperatie steeds beter zichtbaar wordt. Voor mij is dat ook nog spannend! Maar mensen zeggen dat ze het verschil al goed kunnen zien.

Volg Erwin op Instagram