Nog een week te gaan

Geplaatst op 08 oktober 2007, 10:52 uur

Nog een week en dan vertrek ik samen met m’n ouders naar Berlijn voor de eerste operatie in Berlijn door Dr. Waner. Op zondagmiddag omstreeks 15:00 uur gaan we richting Hannover waar we weer overnachten in ‘Home Alone’ het hotel waar we vorige keer alleen sliepen.

De volgende ochtend zetten we zoals de vorige keer de reis voort naar Berlijn.
Om 12 uur worden we verwacht in het Bejamin Franklin Campus en op 16 oktober zal Dr. Waner de operatie uitvoeren die 2 a 3 uur gaat duren.

In de eerste operatie zal Dr. Waner de tong losser maken en meer ruimte maken achterin de keel zodat ik meer lucht krijg en de canule eruit kan. En beter kan gaan praten.. een heel mooi verjaardagscadeau !

Want op 20 oktober wordt ik 20 en aangezien ik 7 dagen moet blijven ziet het er naar uit dat ik 20 wordt op de 20ste in Berlijn.
Erg bijzonder !

Volg Erwin op Instagram