Nog 9 dagen…

Geplaatst op 17 mei 2010, 20:55 uur

Jaja het komt steeds dichterbij en ben me druk aan het voorbereidingen voor de opname in het UMC. Zo heb ik persoonlijk vanmiddag even naar de afdeling gebeld om mijn kamer te reserveren, ja andere mensen zouden het niet in hun hoofd op komen om dit te doen dus daarom bellen ze ook niet voor mij dus bel ik zelf maar even om een kamer te reserveren in het ziekenhuis. Zoals ik al eerder blogde vond ik kamer 9 met het prachtige uitzicht zo relaxt dat ik daar weer wil verblijven en ten slotte betaal ik ook genoeg ziektekosten aan de verzekering dus heb echt wel recht op dat mooie plekje van de afdeling te verblijven..

De verpleegster verstond me in eerste instantie helaas niet, konden ze ook eens meemaken hoe lastig het is, maar gelukkig heb ik een e-mailadres weten te krijgen waar ik heen kon mailen en mijn verhaal gedaan dat ik graag kamer 9 wilde voor het mooie uitzicht. Vanavond kreeg ik de mail terug dat het geen enkel probleem was.

Dus als je een kaartje wilt sturen, altijd leuk, dan kan dat naar het onderstaande adres:

UMC Utrecht
Afdeling D5 Oost kaakchirurgie
T.a.v. E. Oudshoorn (Kamer 9)
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

Wijzigingen onder voorbehoud.

Verder ben ik ook eventjes aan het regelen om mijn WK schemaposter ergens te laten drukken zodat ik die bij me bed kan hangen en uiteraard de foto van Armin van Buuren en mij op canavas ofzo te laten drukken om het vanaf begin af aan een gezellig hoekje te creeeren in het ziekenhuis.

Kortom heb er erg veel zin in, alles aan boord internet enzo dus we gaan het het beste er van maken 🙂

Volg Erwin op Instagram