Nachtje UMC 5 mei gaat door!

Geplaatst op 05 april 2011, 19:13 uur

Vandaag ben ik naar het UMC geweest voor mijn bovengebit, deze afspraak stond al lang gepland, maar tijdens de operatie in Berlijn hebben ze mijn bovengebit kapot weten te krijgen dus twee vliegen in 1 klap, want vandaag moest ik (eigenlijk) weer happen voor een ’tijdelijk gebit’ dat 5 mei verwisseld gaat worden omdat de wortels van de bovenkaak ook opgelost zijn en dus het huidige gebit niet meer zo sterk was. Dus het was ook niet heel gek dat het kapot is gegaan uit eindelijk.

In eerste instantie zou de volgende laserbehandeling in Berlijn 15 mei plaats vinden en dat zou te dicht op de afspraak van 5 mei zijn en zou moesten wijken omdat de ongeschreven regel is:  Dr Waner / behandeling in Berlijn voor alles en er moet officieel drie maanden tussen elke behandeling zitten.
Maar ik was daar niet helemaal mee eens want ik zag de behandeling van 5 mei als een tussendoortje maar daar dachten andere mensen weer anders over. Om lang verhaal kort te maken is toevallig de volgende laserbehandeling een weekje uitgesteld naar 26 mei.

Dus.. dat betekent dat de behandeling in het UMC op 5 mei “na veel drama” toch door kan gaan! En nu zul je je afvragen waarom ik zo enthousiast ben.. nou ik moet namelijk even een nachtje ter controle blijven, wat ik helemaal niet erg vind, ik zie het gewoon als een hotelovernachting / logeren XD. En in het UMC heb je namelijk prachtig uitzicht op kamer 9 dus er gaat binnenkort een reserveringsmailtje uit naar de afdeling XD

Ik weet het, ik ben raar 😉

Volg Erwin op Instagram