Morgenmiddag laat vind de operatie plaats

Geplaatst op 03 december 2007, 12:30 uur

Gister kwam het er niet van omdat het zo druk was met consulten met mensen die voor het eerst bij Dr. Waner kwamen, maar vandaag moesten we ons omstreeks 10 uur melden om bloed te laten prikken en wat vragenlijsten in te vullen voor de narcose.

Omdat de operatie pas morgen laat in de middag plaats vind mag ik van dr. Kandilakis een goed ontbijt nemen morgenochtend, maar na 8 uur mag ik niks meer eten of drinken.
We moeten ons morgenochtend om 10 uur melden en vervolgens wachten totdat ik opgehaald wordt voor de operatie.

Vanmiddag gaan we naar de stad om wat kerstmarkten te bezoeken en ook ga ik proberen om een aantal mooie foto’s te maken voor m’n digitale kerstkaart die ik altijd tussen kerst en oud en nieuw verzend.

Volg Erwin op Instagram