Morgen weer naar Berlijn

Geplaatst op 28 augustus 2012, 07:37 uur

Morgen om deze tijd zitten we in het vliegtuig op weg naar Berlijn, waar donderdag de volgende operatie plaats zal vinden. Morgen zullen we de medische checkup moeten doen wat over het algemeen niet veel voorstelt beetje hart / longen luisteren en dezelfde gegevens opgeven bij de narcotiseur als een paar maanden terug, vorige keer zei die zelfs ik neem het wel over van de vorige keer en daar voor moet je dus ruim twee uur wachten voordat je aan de beurt bent. Doe dat nu dan ook dat scheelt een hoop tijd.

Deze operatie zal weer gedaan worden in het bij zijn van Dr. Waner uit New York die zeer gespecialiseerd is op het gebied van vasculaire malformatie. Er zal een begin worden gemaakt aan de buitenkant, het plan is om aan de onderkant van mijn kin / hals een loos stuk vel weg te halen en strak te maken. En er komt weer een laserbehandeling.

Verder is mijn verwachting dat we zondag weer naar huis kunnen vliegen met de flexibele ticket van EasyJet, dus mocht het langer gaan duren dan kunnen we dat kosteloos omzetten.

Volg Erwin op Instagram