Morgen naar Berlijn

Geplaatst op 25 september 2010, 16:24 uur

Morgenmiddag gaan we met het vliegtuig naar Berlijn waar maandag het eerste consult van Dr. Waner zal plaats vinden na de kaakoperatie die op 27 mei is gedaan. De tijd gaat heel snel inderdaad maar dat is ook maar goed al zeg ik het zelf.

Zo ben ik gister ook geslaagd op het Grafisch Lyceum Utrecht als Mediavormgever , in totaal heb ik 5 jaar op die school gezeten, waar drie diploma’s zijn behaald en ik vond het altijd wel gezellig zowel met de leraren als de studenten dus dat zal ik wel gaan missen. Gelukkig kon het examen allemaal nog net kwa tijd aangezien ik nu naar Berlijn ga wat ook best belangrijk is.

En nu? Ja ik ga bij voorkeur solliciteren naar een parttime baan in de media en daarnaast sowieso ook een eigen mediabedrijf starten dat zich eerst op internet zal richten (waar ik al bijna 10 jaar ervaring in heb) en later zal richten op radio en televisie wat mijn ambitie is om te gaan maken. Bij BNN kan ik helaas niet weer aan de bak aangezien het bij de omroepen ook zoals in iedere andere branche het budget niet zo breed is en de werkplaatsen al bezet zijn met o.a. stagiaires. Erg jammer maar op zich wel begrijpelijk.

Maar even over de planning van volgende week, maandag is dus het consult dat ik overigens weer ga filmen. Niet voor televisie, maar doordat we vorige keer dat ook gedaan hebben voor het Je Zal Het Maar Hebben is dat wel goed bevallen. Het is namelijk handig om later terug te kijken wat er allemaal gezegd is en dit stukje zal ik dan ook gaan broadcasten vanuit Berlijn voor mensen die ook bij dit “project” betrokken zijn.

Na het consult zal de laserbehandeling op dinsdag, woensdag of donderdag plaats vinden. Waarna ik een aantal dagen in het ziekenhuis mag verblijven en hopelijk snel weer naar huis kan.

Tot snel!

Volg Erwin op Instagram