Lokatie nieuw ziekenhuis bekend

Geplaatst op 10 november 2013, 21:25 uur

Op 4 oktober sloot de afdeling van de Vasculair Malformations in het St. Joseph Krankenhaus. Er was als reden opgegeven dat er problemen waren in het huidige ziekenhuis. Op zich niet zo erg want ik had het wel gezien in dat ziekenhuis en de omstandigheden waren nou niet echt om over naar huis te schrijven.

Op 6 november zou er een congres in Duitsland zijn waar het bestuur van Stichting Hevas ook aanwezig zou zijn waar Dr. Meyer zou spreken. Dit werd echter ook afgelast. Dit kreeg een vreemde draai aan de hele zaak waarna het bestuur eens contact ging leggen met de Duitse patientenvereniging. Daarvan kreeg de stichting al informatie dat Dr. Meyer in een ander ziekenhuis ging werken. Vervolgens ging ik en de stichting op internet research doen en ondertussen wisten we dat het ‘nieuwe’ ziekenhuis niet in Berlijn zit, maar in Eberswalde. Een uur rijden en boven Berlijn.

Ondertussen bleef het erg stil vanuit de artsen zelf. Ik vond het op z’n zachts onbeschoft dat ze niks van zich lieten horen, maar vanmiddag kreeg ik een e-mail van Frau Hoffmann. In de email vertelde ze dat ze verhuisd waren en deed een uitnodiging of ik 1 december naar Eberswalde wilde komen voor een consult en een behandeling op 4 december.

Vanavond heb ik even het één en ander in kaart gebracht om mezelf te oriënteren op de nieuwe lokatie. Ik had me voorgenomen om dit jaar niet meer te gaan, maar het is ook zo wanneer ik nu niet ga er weer een half jaar over heen gaat dat Dr. Waner weer in Berlijn is en dus een laser behandeling plaats zal vinden.

Volg Erwin op Instagram