Laserbehandeling achter de rug

Geplaatst op 17 november 2011, 23:53 uur

Afgelopen woensdag heb ik weer een laserbehandeling achter de rug gehad, ze hebben nu wederom in de keel gelaserd en waarschijnlijk voor de laatste keer. Er zou nu voldoende ruimte moeten zijn om de canule voorjaar 2012 te gaan verwijderen mits ik goed me best doe thuis om al te oefenen.

Voordat het verwijderd gaat worden wil Dr. Jovanovic ook nog onder m’n kin een stukje plastisch chirurgie gaan doen, alleen vraag ik me af of dat niet de taak was van Dr. Waner. Dat gaan we dus nog even navragen, op 3 maart komt Dr. Waner himself naar Amsterdam om een lezing te geven op het congres dat door Hevas georganiseerd wordt voor Nederlandse artsen.

Vanochtend had ik de gang blank gezet, ongemerkt was het doucheputje verstopt waar ik aan het douchen was en klopte ineens een broeder op de deur wat er gaande was. Uit eindelijk bleek dat er al een behoorlijke plas water op de gang stond dat onder de deur was weggelopen en er waren al mensen aan het dwijlen met z’on schoonmaakmachine al het water aan het opzuigen waren. Ook stonden er direct twee monteurs voor m’n neus om het doucheputje open te maken om tweede keer te voorkomen.

Nu is het de laatste nacht hier in Berlijn en dat is voor mij altijd wel de zwaarste, nadat de operatie is gedaan en nog half in narcose ligt is het natuurlijk geen kunst om in slaap te komen maar de nacht erna is altijd een lastige ook omdat je met meerdere mensen op een kamer slaapt en een ziekenhuis altijd rumoerig is. En die pilletjes die ze vlak voor de operatie geven trappen ze niet in om die nu weer te geven. Had ik vorige keer al geprobeerd. Dus ik kijk nu wel even hoelang het duurt voordat ik het het zat wordt.

Gelukkig vertrekken we morgenochtend vroeg, om 8 uur moeten we al richting vliegveld Tegel om al daar 10:05 uur het vliegtuig naar Amsterdam te pakken. En thuis weer bij te komen van alle hectiek hier.

De volgende behandeling zal dus volgend jaar maart op z’n vroegst plaats vinden.
Dank jullie wel weer voor alle Facebook, Twitter en andere lieve berichtjes!

Volg Erwin op Instagram