Laser behandeling Berlijn maart 2013

Geplaatst op 24 maart 2013, 21:44 uur

Afgelopen zaterdag ben ik alleen naar Berlijn afgereisd voor de volgende behandeling door Dr. Waner die morgen plaats zal gaan vinden. Doordat er thuis nog wat andere dingetjes gedaan moesten worden kwamen mijn ouders een dag later. In positieve zin voelde ik mezelf net Kevin uit Home Alone; voor het eerst alleen met het vliegtuig en door de grote boze stad Berlijn reizen en in een leuk hotelkamertje verblijven. Alleen hier waren er gelukkig geen boeven die achter me aan zaten. Dus al met al beviel het me erg prima!

Ook kent de reis deze keer wat obstakels met het internet, de WiFi in het hotel was brak en de Vodafone USB modem doet het op één of andere manier niet meer, althans de software. Gelukkig heb ik mijn iPad 3 met 3G meegenomen die ik gelukkig ondanks de aanschaf van de iPad Mini wifi nog niet heb verkocht. Het is deze dagen m’n grootste vriend, want wat zijn we toch afhankelijk geworden van internet. Jullie op de hoogte houden via Facebook en deze blog, tickets bestellen, emailen, m’n bedrijfje een beetje runnen, muziek luisteren en dat soort dingen. Daar sta je vandaag aan de dag eigenlijk niet eens meer bij stil.

Daarin tegen heb ik wel een eenpersoonskamer toegewezen gekregen in het ziekenhuis. Een hele opluchting want de ziekenhuizen hier kennen geen privacy of enige luxe. Je ligt anders met 1 of 3 andere op de kamer zonder zón gordijntje er tussen en je hebt één TV per twee personen en daarvoor moet je zelfs betalen geloof ik (gebruik ‘m nooit) en je krijgt een fles water en voor de rest kijk je maar even. En af en toe komen ze wat eten brengen wanneer het ze uit komt.

Anyway, vandaag ben ik dus bij Dr. Waner op consult geweest (+/- 5 min) en hij wordt ondertussen als een popster onthaald door sommige patiënten merkte ik. Strak in het pak, een hele delegatie artsen lopen achter hem aan en ja het heeft wel iets.. Hij komt binnen en begint in het Nederlands (let wel, hij komt uit New York) “Hallo, hoe gaat het?”. Hij bekijkt het e.e.a. en vertelt in het Nederlands een beetje wat ie gaat doen ondanks ik ook best goed engels kan als ik weet waar het over gaat ect net zoals jullie mij zo goed kunnen verstaan 😉

Nadat alle papierwerk en al die dingen waren afgerond kwamen mijn ouders aan in het ziekenhuis en zijn we hier om de hoek de beruchte schnitzel gaan eten, vaste prik zo voor de operatiedag en morgen mag ik dus niks meer alhoewel een kopje thee in de ochtend volgens mij geen kwaad kan. Ik ben pas als 4e aan de beurt en dat is omgerekend in tijd om 14:00 uur op z’n vroegst. Dr. Waner gaat in de keel kijken en een laserbehandeling uitvoeren en de onderlip aan pakken die al anderhalf jaar wat dikker is dan voorheen.

We zullen zien, bedankt voor alle reacties en likes op Facebook, ik lees ze allemaal erg leuk!
En ach ik zie dit als een routine klusje dus denk dat ik woensdag wel weer maar huis mag.

Volg Erwin op Instagram