Laatste etappe

Geplaatst op 21 juli 2016, 21:02 uur

Vandaag ben ik weer voor controle geweest in het UMC in Utrecht. We zijn misschien nog geen 15 minuutjes binnen geweest. Van Es wipt altijd ff binnen en dan begint ie altijd van Hey hoe gaat het?! Vandaag vroeg ie “Je bent het zat he?” Euh ja ik ga natuurlijk niet zeggen nah plak er nog maar 8 weken achteraan vast dus knikte heel hard ja xD.

Nja over 3.5 week gaat het blokje, schroeven en platen er dus uit en kan ik eindelijk normaal eten, drinken en praten! Ik moest er nog even op hameren dat de datum 15 augustus nog even vast gelegd moet worden aangezien er een OK nodig is. Van Es ging gelijk bellen, maar kreeg diegene niet te pakken. In de agenda op Mijn UMC Utrecht staat op het moment van schrijven dat “de operatie” gepland staat, maar de datum nog niet.  Zelf heeft ie in het logboek 19-8 opgeschreven zag ik.. grr. Gelukkig is ie beter in het verzetten van de kaak. Dus nog even goed opletten.

Al met al vergat Van Es even te kijken of het nog goed stond. Waar we eigenlijk voor kwamen haha. Maar alles stond nog als een huis dus dat is mooi. Nu de laatste drie weken en dan is deze klote zooi achter de rug! En daarna nooit, maar dan nooit meer een kaakoperatie. Of ze moeten me 8 weken in slaap houden. Wat een geknoei allemaal. Ik moet om de dag een was draaien omdat ik nog geen 5 minuten iets schoon kan houden. Vreselijk irritant!

Aan de andere kant krijg ik er ook iets moois voor terug. Althans dat heb ik me laten vertellen als zoethoudertje. Ik krijg nu steeds meer reacties dat je het verschil nu echt duidelijk begint te zien en dat het een verbetering is. De zwellingen is zodanig afgenomen dat je nu wat meer vorm ziet. Dus dat is een positief teken en altijd leuk om te horen, soms vraag ik er ook naar. Dat is ook een beetje waarvoor je het doet uiteindelijk.

Volg Erwin op Instagram