Je Zal Het Maar Hebben

In het najaar van 2008 waren de opnames van het BNN programma Je Zal het Maar Hebben waar ik te zien was als kandidaat. Deze aflevering was op 17 maart 2009 op televisie te zien. Hierin vertelde ik over mijn aangeboren afwijking Lymfatische Malformatie. Op het fragment waarin Valerio Zeno ervaart om zelf moeilijk verstaanbaar te zijn heb ik veel reacties gehad. Destijds werd de aflevering veel herhaald waardoor ik veel herkend werd op straat. Laatst op 18 oktober 2017 was de aflevering nog op TV te zien.

Bekijk hier de uitzending terug

In het kader van “Hoe gaat het nu met…?” werd mij gevraagd – of heb ik eigenlijk zelf het idee geopperd – om een vlog te maken waarin ik acht jaar later vertel hoe het nu met mij gaat en wat ik zoal in het dagelijkse leven doe. Hij is erg mooi, leuk, grappig en verbazingwekkend geworden! Hierboven kun je hem bekijken.

Volg Erwin op Instagram