In mei logeren in het UMC

Geplaatst op 13 januari 2011, 13:30 uur

Vandaag had ik voor het eerst weer eens een afspraak in het UMC bij kaakchirurg Dr. Van Es en het was een erg relaxte ontmoeting, want we konden het goed vinden met elkaar.

De kaakchirurg keek in me mond en wist zoals altijd bij artsen niet echt wat ik kwam doen of teminste niet wat hij moest doen. Ik hielp hem te herinneren dat hij moest kijken naar de boven tanden want de bedoeling is dat deze ook verbouwd worden tot implantaten en een gebit. Nu is dat een bruggetje.

Ik ben nogal heel meegaand en meedenkend ingesteld en zei wat er moest gaan gebeuren en vertelde over de plannen van Dr. waner wat die in maart gaat doen in Berlijn. Heel geinteresseerd was hij.

Voor mei stond een jaarlijkse controle klaar vanwege de kaakoperatie en nu zal dit alles in combinatie met die behandeling gaan waar de boventanden aangepakt gaan worden.

In verband met bloedingen waar Van Es erg alert op was moet ik een nachtje blijven wat eigenlijk onnodig is, maar ik niet tegen gesproken heb maar juist beaamd mee gedaan want ik vind het namelijk erg cool om te logeren in het ziekenhuis.

Dus binnenkort gaat er een mailtje naar afdeling D5 om kamer 9 met het prachtige uitzicht te reserveren!

Volg Erwin op Instagram