I feel like chicken tonight

Geplaatst op 08 augustus 2016, 23:29 uur

Nog twee dagen en dan is het zover! Dan kan ik eindelijk weer normaal eten. De meest gestelde vraag is dan ook, wat ga je dan als eerste eten?

Nou, één van mijn favorieten gerechten: Rijst, kip en chicken tonight! Als ik aan dat gerecht denk, moet ik ook denken aan die malle commercial uit de jaren 90 (I feel like chicken tonight). Hebben de reclamemakers toch iets goeds gedaan dat ik dat nog weet.

Er verder zou ik nog wel van alles lusten zoals broodje zalm, hamburgers, pannenkoeken, poffertjes, patat enzo maar ik moet ook vooral nu heel goed op mijn voeding letten dat ik niet meteen enorm aankom na al dat vloeibare. Dus ik ga rustig met mijn fitness voedingsschema aan de slag, dus veel eiwitten, groente en fruit. En zo tussendoor iets ‘ongezonds’. Maar donderdag is een feestdag dus zal ik ook een lekkere moorkop naar binnen werken en de kurk van de champagne fles laten knallen.

Wel heb ik één ding geleerd. Sommige fitness dudes zie ik op social media elke dag met rijst, sperziebonen, brokkoli met kip of vis. Dat heb ik ook drie maanden volgehouden vorig jaar. Maar daarmee doe je jezelf ook te kort denk ik, gewoon met mate genieten van lekker eten 🙂

En nu lijk ik een vreetzak, maar dat is helemaal niet zo. Ik was zo stevig omdat ik een te trage schildklier had en niet omdat ik zoveel at. En gelukkig is dat nu weer helemaal op peil en ben ik net als tien jaar geleden best wel dun xD.

Volg Erwin op Instagram