Hoezo nou weer in Nederland?

Geplaatst op 25 april 2010, 00:11 uur

Hierbij wil ik nog even iets aan de kaak stellen.. =P
Vele jullie zullen  je nu wel afvragen van waarom gaat de kaakoperatie nu wel ineens in Nederland gaat plaats vinden en niet in Duitsland of Amerika?

Dat komt alsvolgt, in 2007/2008 geloof ik uit mijn hoofd een paar keer naar Berlijn geweest voor een laserbehandeling in de luchtpijp en onder de tong die met succes is gedaan door de Amerikaanse arts Dr. Waner.

Op 31 oktober 2008 kwam Dr. Waner een keer op uitnodiging van Stichting Hevas naar Nederland om kinderen te opereren in het UMC ziekenhuis en toen is besloten dat de kaakoperatie in het UMC gedaan kan worden. Overigens is Dr. Waner geen kaakchirurg, maar een plastischirurg en vandaar uit is besloten om de kaakoperatie in het UMC te doen.

Het is inderdaad wel een beetje zuur dat je heel lang in Nederland aan het zoeken bent naar goede artsen en dan ga je naar het buitenland en je weer in Nederland terug komt van een koude kermis, maar goed het is niet anders en we gaan vrolijk verder! Een ding is zeker dat ik niet dagelijks bezig ben met de ziekenhuisopnames en sta er uberhaupt eigenlijk nooit bij stil totdat er in m’n Google agenda er een melding komt “Afspraak UMC“.. euhm oh ja.. 😉

Na de kaakoperatie zullen weer terug gaan naar Dr. Waner om de verdere behandelingen bij hem te ondergaan. En dat zal eventueel weer in Berlijn plaats vinden of elders, dat is op dit moment nog niet bekend.

Eerst op 26 mei de opname voor de kaakoperatie die op 27 mei gaat plaats vinden.
Tegen die tijd zal er nog wel een blogje op komen dus blijf deze blog in de gaten houden!

Volg Erwin op Instagram