Hier een berichtje vanuit ’t ziekenhuis!

Geplaatst op 28 mei 2011, 13:11 uur

Gister ben ik dus onder narcose geweest voor de CO2 laserbehandeling. Volgens mij is dat wel goed gegaan maar toen ik wakker werd kotste ik alweer het hele bed onder.., sorry voor taalgebruik. Maar ik was weer eens ziek van de narcose tja bloed in de maag denk ik. We vroegen om afzuig apparaat om alle viezigheid eruit te zuigen, maar die stomme Duitsers die zijn zo eigenwijs, nee want anders gaat het nog meer bloeden. Yeah right.

Ik was nog duf en moest steeds overgeven toen kwam Dr. Jovanofic langs in z’n nette pak om te vertellen wat hij allemaal gedaan had. Nu kan ik het extact niet meer herinneren want ik lag half in coma.. haha maar het is wel geslaagd.

Als je in de keel / luchtpijp gelaserd wordt voelt dat als een rauw iets aan. Voorheen voelde ik nooit iets ervan maar sinds ze vorige keer met de CO2 laser aan de gang zijn gegaan kan ik best wel voelen dat er iets gebeurd is. Ja ze branden het weg, dus het is een soort verbrand gevoel in je keel/luchtpijp. En ik kan nauwelijks praten, ik hoop niet dat ie ook per ongeluk de stembanden weg heeft gelaserd.. haha.

Na een aantal keer kloojen met m’n gekochte Vodafone Websesions kwam ik zojuist op het internet en ik helemaal gelukkig want ik heb het niet voor niets gekocht om in het ziekenhuis op internet te kunnen, het was een kwestie van instellingen (APN).

Dus nu kan ik internetten vanuit m’n bed op me eigen macbook, ben ik erg blij! Verder gaat alles goed ik ga proberen om morgen weer naar het hotel mee te kunnen zodat we maandag vanuit het hotel direct naar de trein kunnen.

Tot zover mijn blog!

Volg Erwin op Instagram