Heel Berlijn rond gereisd

Geplaatst op 21 maart 2011, 20:38 uur

Vandaag was de planning om in de stad gelopen en dat is ook gebeurd. Na het een en ander geregel in het ziekenhuis zoals gegevens als narcose enzo voor morgen gingen we met de metro naar Under linden Strabe. Daar zijn we de hele dag zoet geweest.

Zo begonnen we om te lopen naar de Brandenburger Tor en nog voor dat huis van de president waar de politie sterk aanwezig was en mercedecen stonden waar hoge piepo’s werden gebracht.
Foto’s komen binnenkort op de website.

Nadat we dat gezien hadden gingen we zoals gepland naar het Alexander Platz lopen maar dat was echt een tering eind lopen waardoor we allemaal wel onze voetjes wel voelden.

Vervolgens gingen we van Alexander Platz met de trein naar Tempelhof en daarna naar ons hotel.. lopend.. en dat was verder dan we dachten want Tempelhof, het oude vliegveld, was groter dan gedacht.

Vanavond zouden we gaan eten bij een chinees restaurant wat we al jaren terug ook al waren geweest en daar hadden we zo lekker gegeten. We gingen met de taxi want het was in het andere deelte van Berlijn waar we eerst in het ziekenhuis zaten. Dicht.

Ik had nog op de site gekeken voor het adres en openingstijden maar er stond dagelijks open van dan en dan. Maar op de deur van de chinees stond dat ze maandags gesloten waren :S dus wij met de bus naar het oude vertrouwde Radhause waar we eerst sliepen en daar wat genomen. En nu dus terug net met de metro wat voor ons hotel ook stopt.

Kortom een dag veel gereisd en gelopen! En morgen lekker uitrusten en slapen! Want om 8 uur word ik al verwacht in het ziekenhuis en ben als tweede aan de beurt! Dat zal zo ongeveer tussen 9 en 10 zijn dat ik onder narcose ga 😉

Dr. Waner gaat dan met de beste en nieuw aangeschafte CO2 laser in de keel laseren, m’n stembanden checken want het stemgeluid en verstaanbaarheid is achteruit gegaan merk ik en mijn omgeving ge laatste tijd en op verzoek ook min lip die net als vorige weer wat rechter getrokken moet worden zodat ik minder kwijl als ik om laag kijk of iets moet pakken.

Tot zover de blog!

Volg Erwin op Instagram