Goed op weg met de drain

Geplaatst op 17 oktober 2010, 22:03 uur

Het is alweer 10 dagen geleden dat ik iets van me heb laten horen, maar de drain zit er nog steeds in. En het gaat eigenlijk hartstikke goed.. of niet? Er komt zoveel vocht uit de drain dat je soms denkt van .. zal dit wel goed zijn..!?

Maar natuurlijk! Een drain is niet voor niets iets wat vocht afvoert en Dr. Waner weet echt wel wat hij doet. Afgelopen woensdag zat ik op de helft van de 4 weken en vond ik het tijd om de vacuum capsule te vervangen. Er zat toen iets van 100 ml in van anderhalve week.

Capsule verwisseld, 100 ml vocht in 1.5 week tijd. on Twitpic

In het ziekenhuis in Berlijn had ik instructies gehad hoe ik dit moest vervangen, want het is allemaal op vacuüm. Maar ik wist de instructies niet helemaal precies meer, maar logisch nadenken en ik had alles dicht gezet, iets wat de zusters niet deden. Na het dicht zetten, de capsule vervangen, en daarna weer alles open te zetten loopt de drain sinds dien nog harder!

Er zit namelijk nu al na een halve week serieus 50 ml in! Dat is gewoon de helft van de vorige anderhalve week. Kortom ik heb het idee dat de zusters in Berlijn iets vergeten waren waardoor de drain minder goed liep doordat er veel lucht erbij was gekomen in de tijd dat de capsule verwisselt werd.

Aanstaande woensdag 20 oktober ben ik jarig en dan is het ook exact 3 weken geleden dat de laserbehandeling plaats vond. Helaas moet ik op m’n verjaardag wel met een drain rondlopen maar het is niet anders. Overigens is het ook drie jaar geleden dat ik toen 20 werd op 20 oktober in Berlijn, want toen was ik ook net door Dr. Waner behandeld.. dus je raad het al ik word 23!
Overigens vraag ik me wel eens af hoe oud de mensen mij schatten als ze gewoon moeten raden van een foto af ofzo. Ben ik eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar.. zeg eens eerlijk.. hoger of lager dan m’n echte leeftijd?

Nou tot zover de stand van zaken, 26 oktober ga ik weer naar het UMC voor bijzondere tandheelkunde en op 27 oktober staat gepland dat de drain eruit mag ook in het UMC, dus ga even kijken of die twee dingen in een kunnen, dat scheelt weer hoop tijd enzo.

Volg Erwin op Instagram