Gezocht: Filmtips voor in het UMC

Geplaatst op 02 mei 2010, 19:20 uur

Over een paar weken is het zover dan ga ik naar het UMC voor een kaakoperatie. De opname zal ongeveer 7 dagen duren en dan is het misschien wel verstandig om goed voorbereid te zijn. Tot op heden heb ik mezelf prima kunnen vermaken in het ziekenhuis dat is het punt niet, maar het wordt me zo nu en dan aangeraden om wat meer films te gaan kijken en misschien moet ik dat ook wel doen.

Nu heb ik helemaal geen verstand van films enzo dus de taak is aan jullie om een leuke film voor te stellen. Ik houd een beetje van komedie-achtige films zoals de Big Mamma’s House die laatst op SBS6 hoewel die wel wat oud is.

Hieronder kun je je film inzending insturen met eventueel de YouTube trailer.
Alvast bedankt voor je inzending!

[contact-form 2 “filmtip”]

Volg Erwin op Instagram