Freelance front-end developer

Bent u een bedrijf in de regio Utrecht of Amsterdam en heeft u een project waar u extra front-end developer nodig heeft met ervaring? Dan kunt u mij op freelance basis inhuren. Ik kan mezelf snel aanpassen aan uw workflow en kan goed in teamverband werken.

Normaliter werk ik vanuit mijn eigen kantoor, maar het is voor mij geen enkel probleem om dagelijks naar uw kantoor te komen om op lokatie te werken. Ik ben bezit van een B rijbewijs en een eigen auto.

Het is mijn passie om ontwerpen om te zetten naar mooie responsive designs met HTML, LESS / CSS en javascript (jQuery) en het Bootstrap grid die zowel op desktop, tablet als mobiel goed te bekijken zijn. Het is voor mij geen enkel probleem om het ontwerp als WordPress thema op te bouwen zodat de website vanuit het CMS bestuurd kan worden.

Vaardigheden:

Eerder gewerkt voor:

Contactgegevens:
Erwin Oudshoorn
0297-77 63 37
info@erwinoudshoorn.nl

Volg Erwin op Instagram