Erwininberlin.nl wordt opgeheven

Geplaatst op 21 juni 2009, 08:26 uur

Hoe mooi de domeinnaam erwininberlin.nl ook was, is het niet echt gegaan in Duitsland. Dr. Waner heeft vorig jaar in Nederland een consult gehouden in het Wilhelmina Kinderziekenhuis waar hij al zijn Nederlandse patiënten in Nederland heeft ondergebracht bij Dr. Breugem waarover ik al eerder blogde. Sinds dien zijn we eigenlijk weer terug bij het begin, maar wel met de gedachte dat Dr. Waner nog steeds op de achtergrond is.

Nu is de volgende stap de kaakoperatie waar we al verschillende malen in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht (AZU) zijn geweest. Dr. Waner is echter een plastisch chirurg en geen kaakchirurg dus heeft hij in Berlijn al aangegeven dat hij die zocht en deze ook in Nederland zou zijn. De dokter die me nu onder zijn patiëntengroep heeft is erg ijver bezig en ziet het allemaal zitten om de kaak een stuk naar achteren te zetten. We hebben ook een CT en MRI scan gemaakt en hij legde alles goed uit. Dit is natuurlijk wel fijn dat hij ons bij het hele proces betrekt. Op dit moment zal er een proefoperatie plaats vinden op een modelafdruk in een houder en deze uitslag zal in juli weer plaats vinden. De operatie zelf kan nog wel op zich laten wachten.

Waarom gaat Erwin in Berlin.nl weg?
Omdat als ik in Nederland of zelfs Amerika geopereerd zal gaan worden de naam van de blog niet meer relevant is. Dr. Waner komt zo nu en dan nog wel in Berlijn maar ook Liverpool. En om een domeinnaam vast te houden dat toch nauwelijks wordt gebruikt is ook een beetje geld over de wel bekende balk gooien. Dus vandaar deze beslissing hoe mooi de domeinnaam ook was en voor de meeste (niet iedereen) goed te onthouden was. En dit domein is misschien nog wel beter te onthouden omdat het mijn volledige naam bevat.

Ook op Twitter
Sinds augustus 2008 Twitter ik al en dat is vrij lang als je weet dat Twitter pas sinds een paar maanden echt booming is. Een vriend van mij waarmee ik vorig jaar vlak na het EK voetbal een meeting had in Utrecht zei dat het echt leuk was en handig enzo dus ik ben een dag of twee daarna begonnen met Twitteren en ik vind het echt een leuk iets om te doen en het is vooral verslavend.

Vele mensen denken dat Twitter net zoiets als Hyves is waar je je Wie Wat Waar intypt, dat kan, maar er is nog meer wat je er mee kunt doen. Ik zeg altijd maar met Twitter kun je informatie naar je toe laten komen in plaats van andersom. Want je kunt ook nieuwsbronnen zoals Nu.nl volgen en dan zie je dat allemaal voorbij komen. Je kunt het een soort vergelijken als een RSS reader maar dan met echte mensen waar je ook nog wat aan kan vragen als je een vraag hebt. Daarom is Google ook erg geinteresseerd in Twitter omdat het binnen een notime een antwoord weet op je zoekopdracht.

Wil je ook Twitteren? Ga dan naar www.twitter.com en maak binnen num van tijd een account aan en follow mij op @ertje20 (www.twitter.com/ertje20).

Je Zal Het Maar Hebben
Op 17 maart jl. was ik te zien in het BNN programma Je Zal Het Maar Hebben met Valerio, mocht je het gemist hebben dan kun je ook nog terug bekijken op Uitzending Gemist of www.erwinopbnn.nl. Ik heb er leuke reacties op gekregen en wordt regelmatig nog herkend op straat. Dus dat is allemaal erg leuk en hoop in de toekomst meer met TV te gaan doen, maar dan achter de schermen ;-).Overigens krijg ik ook vragen of ik nog steeds contact heb met BNN en met name Valerio. Het antwoord is nee, het werkt in de media een beetje zo van uit het oog, uit het hart, hoewel als ik ze ergens tegen zou komen dat ze wel een praatje willen maken, maar per email niet.  En Valerio heeft ergens ook aangegeven in een interview dat hij met geen enkele kandidaat van een programma van TMF of BNN contact blijft houden omdat hij daar niet aan kan beginnen, wel zou hij het leuk vinden om als er een volgend seizoen van JZHMH zou komen, de kandidaten van het vorige seizoen  eventjes in een flits wil zien hoe het dan met ze vergaat gaf hij aan in dat interview, ik weet niet meer waar hij dat zei maar heb het ergens gelezen.

Tot zover mijn eerste lange blog op de nieuwe lokatie!

Volg Erwin op Instagram