En we gaan nog niet naar huis..

Geplaatst op 23 maart 2011, 11:12 uur

Hier weer een blog uit het zonnige Berlijn.
Er was hier even een misverstand dat we vandaag naar huis mochten want ik de optimist stond vanochtend al met kleren aan naast het bed alsof er niks aan de hand was.. naja ik voelde natuurlijk wel wat maar als het aan mij lag konden we wel naar huis.

De zusters vonden het goed, maar Dr. Meyer de Duitse arts die samen met Dr. Waner vond dat niet zo’n goed idee, want er kunnen nog mogelijke zwellingen optreden in de luchtpijp ivm de CO2 laser en als dat gebeurd heb je een klein probleempje. Ik mag daarom ook niet ver weg het ziekenhuis.

Verder is alles goed dus hier, vanochtend was Dr. Waner, Dr Meyer en zijn team aan mijn bed en Dr. Waner wees meteen naar m’n iPad maar alsof dat nog niet genoeg was had ik ook nog een mailtje te laten lezen aan hem en pakte mijn MacBook erbij “Zo zei hij, je bent goed voorbereid” ofzoiets het gaat allemaal heel snel dus ben alweer vergeten wat hij exact zei maar ok.

Vandaag dus de dag door komen in het ziekenhuis en dit keer heb ik een Vodafone internet stick aangeschaft om ook in het ziekenhuis op internet te kunnen, maar dat kan is wat beperkt want het is echt peperduur om in het buitenland mobiel te kunnen internetten, hier hebben ze helaas geen wifi hotspot.

Dr. Waner heeft vanochtend gezegd dat ik over 8 weken weer terug mag komen, misschien voor de volgende behandeling of iets dat heeft hij nog niet gezegd maar zal het even informeren.

Tot zo ver mijn blog, kijken of ik nog een lunch krijg want vanochtend was het nog zo dat ik naar huis mocht =P

Groeten uit Berlijn!

Volg Erwin op Instagram