Elastiekjes schieten?

Geplaatst op 13 juli 2010, 22:11 uur

Morgen/vandaag (woensdag) mogen als het goed is de elastiekjes eruit, wat mij betreft gaan ze gewoon eruit want ze hebben nu wel lang genoeg erin gezeten, een week langer dan gepland, 7 weken.

Vandaag heb ik eigenlijk niet echt veel op van de drinkvoeding terwijl je er eigenlijk 4 op moet, heb ik er maar 1tje op en ik kan het eigenlijk wel merken, want mijn maag begint een beetje te knorren wat normaal het geval niet is al ik voldoende van de flesjes drink, dus het helpt wel….. en ik heb nog een doos vol staan dus als ik geen tijd/zin heb om te eten of een tussendoortje, dan is z’on flesje best handig.

Maar goed ik moet ook wat honger bewaren voor morgen want dan mag/kan ik dus weer eten,.. nee hoor grapje zal zometeen nog een flesjes nemen. Verder heb ik wel thee en koffie gedronken en van die troep van Dubbel Friss en de look a like pakken van C1000 die uit dezelfde fabriek komen die deze week in de C1000 folder staan..BAH! Die hebben nieuwe smaken (Aqua Fruit), maar die zijn echt smerig, want ze hebben er prik erbij gedaan, net alsof ze verrot zijn. Daarin tegen is de Hero Fruit&CO Mango Sinaasappel wel een echte flinke aanrader!

Verder staat er morgenavond nassi op het programma met sate en gebakken ei een van m’n favoriete gerechten en wat makkelijk naar binnen te werken is, want ja je begint natuurlijk niet meteen hard te kauwen op een kippepoot want stel dat de kaak nog niet helemaal in vorm is dan kunnen de elastiekjes maandag er weer in en dat liever niet.

Tot zover m’n blog, ik houd jullie op de hoogte!

Volg Erwin op Instagram