Een berichtje vanuit Berlijn

Geplaatst op 25 juli 2013, 12:23 uur

Zo eindelijk eens een berichtje uit Berlijn. Afgelopen maandagavond ben ik samen met mijn moeder naar Berlijn gegaan. Ik had nog nooit in het donker gevlogen, maar het was een prachtig gezicht om een verlicht Berlijn van boven te zien. Al met al lagen we om 1 uur op onze hotelkamer.

Dinsdag hadden we een medische checkup en voor de narcose wat dingetjes doornemen. Dr. Waner kwam tijdens een break om ook even zijn gezicht te laten zien. Ik had ook voor arts moeten leren, want binnen twee minuten had hij zijn geld voor het consult alweer verdiend en ging hij weer verder.

De volgende morgen moest ik om 11 uur mezelf op de afdeling melden. Na lang wachten was ik pas 17:00 uur aan de beurt en rond 21:00 uur was ik weer op de afdeling. Dr. Waner heeft tijdens de operatie bij mijn strottenhoofd wat lymfatische malformatie weggelaserd. Voor meer lucht en des te meer lucht er is hoe beter het is voor de stembanden.

Vanochtend kwam Dr. Meyer langs en hij vertelde dat ze gister tevreden waren over de resultaten. Verder gaat het erg goed en mogen we morgen alweer naar huis.

Volg Erwin op Instagram