Een berichtje uit Berlijn!

Geplaatst op 08 september 2011, 05:49 uur

Gistermiddag om 11:30 uur moesten we in het ziekenhuis zijn en we waren er al om 11 uur. Ik krijg toen een kamer waar ik deze keer alleen op lag, dat was wel erg fijn aangezien ik de vorige keer erg ziek was en ik ook niet kon slapen van dat hevige gesnurk.

De kamer heeft ook een eigen wc en douche dus dat is ook best wel lux voor hier in het Duitse ziekenhuis. Want verder heb je hier niet zoals in Nederland dat je TV kan kijken of kan internetten aan je bed met z’on infotainment, nee voor de TV moet je betalen en er is geen wifi of iets voor de pati√´nten.

Verder ben ik dit keer niet ziek geweest dus dat is wel erg fijn en viel mee. De laserbehandeling vond pas plaats om een uurtje of 14:00 uur. Dr. Jovanofic die lasert kom ik altijd nog even tegen in de wachtruimte voordat je naar de operatie kamer gaan en dan doen we altijd even elkaar begroeten en hij vroeg van je stem is beter geworden he? Ik zo ja, hij zoiets van oke ik ga het nog beter maken.

Ik voel wel dat achterin me keel bij het strottenhoofd is gelaserd het doet nu niet zo heel erg pijn als de vorige keer, misschien dat er veel wild vlees weg is gehaald en de volgende keer wat gevoeliger wordt. Of ik beterder kan praten laat ik aan jullie over dat durf ik ook niet te  zeggen. De stem is er nog, niet dat ik zoals de vorige keer een week geen stem had.

Tot zover de groeten, mocht er meer nieuws komen dan zet ik het wel op twitter of facebook. Morgenmiddag vertrekken we hier vanuit het ziekenhuis en gaan we naar het vliegveld om weer naar huis te gaan!

Volg Erwin op Instagram